top of page
IMG_3541_edited_edited.jpg

Robotisert vaffel maskin:

Her er første prototype av den robotiserte vaffelmaskina, som blir styrt via Arduino og en ombygd elektrisk drill.Eg fikk ideen under covid-19 pandemien når eg blei sent heim og begynte å idemyldre på å lage et robotsystem som kunne lage vaffler. Tenk kor praktisk det hadde vært å ha en et robotisert vaffel system som slo seg på når du trykte på en knapp slik som på en kaffetrakter. Bare at du fikk vaffler istendenfor!Vaffelmaskina er enkelt utstyrt med:

  • Ett enkelt vaffelhjern som opner og lukker seg via en ommbygd elektrisk drill som funker som en fjernkontroll.

  • Når vaffelhjernet har opna seg kan du trykke på knappen som er kobla til arduinoen som sender signal til servo motoren (som er plasert over vaffelhjernet) som har en kopp med vaffelrøre montert på seg som ruterer 180 grader ned mor vaffelhjernet og heller vaffelrøre ned i vaffelhjernet. Trykker du på knappen en gang til vil koppen gå til start posisjon igjen og er klar til påfylling av vaffelrøre medan vaffelen steiker.

Syltetøy maskin:


Når vi lager en vaffelmaskin må vi jo sefølgelig lage en syltetøy maskin i samme slengen! Vi trenger jo syltetøy til vaffelen. Her ser dokke en av første prototypene til syltetøy maskina som har det samme prinsippet som vaffelmaskina at den blir styrt på lik måte som med arduinoen og knappen.60 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2 Post
bottom of page