top of page
IMG_3541_edited_edited.jpg

Prosjekt: POGE

La meg få pressentere dokke for Automobilane mine Edd og Edna! som er et prosjekt innenfor : POGE. Som er en forkortelse for : Prosjekt – Oppgrader- E. Som går ut på å skape liv i noe som kan vere gammalt eller bare bruke fantasien og oppgradere et kjedelig produkt til å få et nytt liv.


Alt starta for noen år tilbake, med bare ett Gopro kamera og et par ideear! Som utviklet seg til å bli Edd og Edna i dagFørste prototype:

Andre prototype 


AUTOMOBILEN:


Dette er bil versjonen : 2. Som den gang bare blei kalt for: Automobilen, som senere fikk navnet Edna. som er innsperert ut av serien Big Bang Theory og Sheldon`s Pc- robot som ga meg innspirasjon til å bygge min egen versjon.
 

EDNA:


Litt senere kom denne glade skapningen her til verden med navn Edna. Som blir versjon: 3 i familien: POGE. som er utstyrt med et Gopro-kamera som filmer via wi-Fi som blir kobla opp på min egen mobil, slik at eg kan kjøre den rundt omkring uten og vere i same rom samtidig. den er kobla opp med en omkobla baby-call monitor som gjør at eg kan bruke bilen til et kominikasjons verktøy for å prate med folk eg treffer på min veg, og sjå dei via kameraet som eg har kobla opp på bilen. Bilen har også fått et ansikt for å gjøre den mer levande for dei eg møter, der eg har tatt i bruk den gamle samsung mobilen min som ikkje var i bruk lenger, og kobla opp noen lydfiler på bilen som gjør at eg kan svare personane eg snakker med.

 


EDD:


I dag har dei fleste sikkert nokk en robotstøvsuger i heimen. Eg har modelen Deebot slim 2 som kan bli styrt via app og fjernkontroll. Men for å gjere den litt meir levane, monterte eg på ett nettbrett som fjes og satt inn noen lyd filer. Noe som gir han et litt meir persjonlig preg. Og ga han navnet Edd! Som egentlig blei en ganske so sjarmerende kar som svinser rundt på stuegulvet.20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2 Post
bottom of page