top of page
IMG_3541_edited_edited.jpg

Luft frisker til støvsuger


Har du dårlig tid og venter kansje gjester? og rekker ikkje å vaske huset før dei kommer. Da kan man alltids jokse litt for å få det til å se rent og pent ut og la det dufte friskt!


Det finnes allerede duft kuler man kan putte i støvsuger posen, men det kan jo være litt upraktisk viss støvsuger posen blir full og du må kaste den. Derfor kom eg på å lage min egen desaina luft frisker pose som man fester på utsida på støvsugeren og bruker luft frisk kuler som inneholder vann og frisk duft. (Men du kan bruke det du selv ønsker)


Posen er enkelt laget av en netting duk og borrelås teip som er montert på. Da kan man lett rengjøre posen og den er lett og opne og kan brukast flere ganger.


Luft frisk kulene eg har brukt vokser om du har dem i vann, og krymper om dei blir tørre og blir plastikk kuler på størelsen på 2 mm. Om du bruker slike kuler og posen ikkje er tett, kan kulene trille ned i vifta på selve støvsugeren og gjøre skade. Husk og tett posen.


Dette trenger du:


  • Netting duk

  • Borrelås teip

  • saks

  • luft frisker (kuler eller det du selv ønsker)
Framgangs måte:


  1. Start med å klippe ut en passe stor firkant av netting duken.

  2. Brett duken i to.

  3. Klipp ut borrelås teip, og tilpass fasongn du ønsker på posen og lim borrelås teipen på. ( teipen kan være litt klissete, og det er lett for at klisteret fester seg igjenom den tynne nettingen på posen og den blir knurvete og skeiv. Da kan du ha en papp plate imellom og inn i posen medan du monterer borrelås teipen, for å ungå at teipen ødelegger posen).

  4. Da er posen ferdig og du kan legge nedi luftfriskeren du ønsker å bruke.

  5. For at posen ikkje skal skli av medan du støvsuger, kan du feste borelås teip på baksida av posen og på selve støvsugeren, da vil posen sitte fast medan du flytter rundt på deg og støvsuger og får frisk luft.

  6. Istedenfor å kaste støvsugeren inn i skapet igjen, etter du er ferdig med å støvsuge. kan du du ta av luftfrisker posen og legge den i rommet du er i, da får du best effekt ut av luft friskeren. (for kulene eg brukte kommer til å krympe inn når dem er tørre etter tid, og da er dei oppbrukte og ødelakte. Da kan du heller bruke posen som en vanlig luft frisker! )


Lykke til!

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2 Post
bottom of page