top of page
IMG_3541_edited_edited.jpg

Leppestift taser!

Oppdatert: 9. jun. 2022
Her bygger vi om vanlig kosmetikk til å bli elektriske duppeditter! Alt du trenger er en lypsyl eller en leppestift du har liggende i toalettmappa, elektronikk fra el-lightere et falskt leppestift topp-hode som kamuflerer taiseren og en limpistol.


På bildet nedom ser du før og etter bilder av vanlig leppestift lypsyl og en elektrisk variant som er lagd av kamuflert plastikk, om du har muligheten kan du 3d-printe leppestift hode slik at det ser meir troverdig ut eller bruke noe som ligner.


Du starter med å ta ut leppestiften og borrer hull i bunnen av leppestift holdaren.Her har vi plasert elektronikken og tilpassa utsenet, om du vil kan du plasere en (på) knapp på utsiden av leppestift holdaren for å kontrollere den lettare. Nedom på bildene ser du en demo av prototypa.
Når du har tilpassa elektronikken kan du sette på topp hode av leppestiften, for å kamuflere taseren. Om du ønsker at den skal være ekstra troverdig kan du smøre et tjukt lag av leppestift i samme farge som på plastikk hode på leppestifta, da kan du i prinsippet bruke den som en ekte leppestift samtidig.
20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2 Post
bottom of page