top of page
IMG_3541_edited_edited.jpg

Ice gunn pistolenI dette prosjeketet prøvde vi å lage en Ice gunn pistol som får ting til å fryse til is når eg avfyrer ice gunnen. Første prototype blei veldig velykka og har som fungsjon å fryse ting til is ned til en temperatur til minus -50 grader! For å få noke til å fryse brukte vi ei sprayboks med kjølespray som går ned til -50 grader, som er tilberegna elektronikk.


Link til kjølespray:

https://www.biltema.no/bilpleie/bilvedlikehold/beskyttende-tetningsmidler/kjolespray-2000040315


NB! Du kan få alvorlige frost skader om du bruker sprayen feil og treffer f.eks hud eller hender som er ekstra utsatt for å komme borti sprayens innhold. Annbefalast ikkje å bruke sprayen på spiselige ting, helst bare for demonstrasjon om du skal bruke den til lignande prosjekter.
Prototypa er enkelt satt sammen av en fugepistol, kjølespray for elektronikk og en gummislange av plastik og litt gaffateip, jo enklare jo bedre!

Ice gunn hansken:Her er kombinasjonen mellom elektrohansken og ice gunn pistolen som blei til Ice gunn hansken!Vil du lese meir om ice gunn hansken? Da kan du klikke på knappen for å komme til innlegget.14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2 Post
bottom of page