top of page
IMG_3541_edited_edited.jpg

Bli kjent med OTTO roboten!


Hils på Frida, som er en Otto bot robot! Som du lager persjonligheten til! Den kan danse, gå og omsiders snakke? og kommer i alle mulige varianter! Fordi du! desainer kodinga og utsene til roboten, og gjør den til din unike lille partner.


Otto roboten er ett robot byggesett, som passer for både barn og voksne som inntreserer seg for robotikk. Enten om dei er nybbegynnere eller eksperter. Her kan du 3D-printe kroppsdelane, bruke papp og la kreativiteten flyte, for å skape din egen spessiele lille robot.Roboten er enkelt satt sammen av servo motorer, kretskort, batterier og ledninger som er koblet sammen inn i kroppen til ottoen. Elektronikken kan du få kjøpt samlett på: https://www.ottodiy.com/ sin hjemmeside, eller du kan kjøpe alle delane sepperat på andre nettsider. Der vil du og finne bruksandvisninga til roboten på https://store.ottodiy.com/Har du ikkje tilgang til 3D- printer kan du få kjøpt ferdig og tilsent en otto printett kropp, som du kjøper vesiden av om du ikkje ønsker å lage din egen. f.eks av papp og andre materialer.


Her er noen eksempler:


Programering:

Otto botten kan lett programerast i otto blockly, med blokker. Om du er meir erfaren innenfor koding kan man bruke Arduino IDE for å programere robboten.
Lykke til!


21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2 Post
bottom of page